3 tips voor de perfecte winterjas

11 oktober 2018

3 tips voor de perfecte winterjas11-10-2018

Het vinden van de perfecte winterjas kan een behoorlijke opgave zijn. Het is ook niet niks, er zijn nogal wat eisen waar zo'n jas aan moet voldoen. Hij moet warm zijn, bij al je outfits passen en moet je lichaam mooi uit laten komen.

Hier 3 tips voor de perfecte winterjas

#1 Bekijk je kledingkast eens goed en bedenk je welke stijl je het meest terug ziet. Dat wordt ook de stijl van je nieuwe jas, zodat -ie straks bij (bijna) al je outfits goed matcht. Heb jij vooral veel casual kledingstukken? Dan is een gewatteerde jas bijvoorbeeld heel geschikt. Is jouw stijl klassiek? Dan ga je voor een wollen mantel. Mag het best iets excentrieker? Een gekleurde faux-fur zou zomaar de jas voor jou kunnen zijn.

#2 Zorg dat je jas goed bij je figuur past. Benadruk datgene waar je trots op bent, verdoezel dat waar je minder blij van wordt. Heb jij brede heupen? Door je taille te accentueren, bijvoorbeeld met een riem, creëer je een zandloperfiguur. Ben jij zo recht als een plank? Een jas met volume geeft je meer vorm. Ben je trots op je benen? Verstop ze dan niet in een (te) lange winterjas dames.

 #3 Voor welke kleur ga je? Ook dat hangt samen met de rest van je garderobe én van wat je van je nieuwe mantel verwacht. Wil je dat dit de eyecatcher van je outfit is? Kies dan gerust voor een uitgesproken kleur of print. Wil je liever een tijdloze jas die je nog jaren kunt dragen? Dan is zwart, grijs of donkerblauw een veilige keuze.

Bij Fascinelle vind je alle mogelijke modellen die perfect bij jouw stijl passen. Kijk gerust even in onze webshop of kom langs in onze boetiek te Aarschot.

Ons team staat klaar om jou te helpen met de perfecte winter look.

Fascinelle

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x